Follow us on Twitter X-Cart on Facebook Wiki
Shopping cart software Solutions for online shops and malls

Need help customizing category listing

 
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 4 > Dev Questions > Changing design
 
Thread Tools Search this Thread
  #31  
Old 01-20-2003, 09:41 PM
  B00MER's Avatar 
B00MER B00MER is offline
 

X-Guru
  
Join Date: Sep 2002
Location: Keller, TX (Cart-Lab.com)
Posts: 3,165
 

Default

I've been working on something similar to this, instead of using HTML I'm building XML that flash is parsing and building a category tree thats browsable without making the clients browser referesh on every click, so far I don't have a demo up, as the client I was doing it for, his hosting provider had an HD crash and lost all my work, so I'll be rewriting this, and hopefully will have a preview. This could be achieved also with some DHTML, it would really be a matter of spacing the menu out, as I've left the basic cat on the left and added my flash category's to the middle area above featured products. This is sorta similar to how macromedia.com's side nav bar works.

None, the less, this is a great HTML mod for the categories, kudos derrick!
__________________
Cart-Lab - 100+ Social Bookmarks for X-Cart.
Reply With Quote
  #32  
Old 02-02-2003, 04:56 PM
 
InSite InSite is offline
 

Member
  
Join Date: Sep 2002
Posts: 10
 

Default

I have added this to my x-cart test installation, and on the customer end it works perfectly... However, there is a problem in the admin panel when trying to add or modify categories. I get the following error message:

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /estore/include/categories.php:160) in /estore/admin/process_category.php on line 56 (or 65)

If I restore the original /xcart/include/categories.php file, then this error goes away, but then the effect no longer works when I am inside a sub-category.

Any help please?
Reply With Quote
  #33  
Old 02-06-2003, 12:31 AM
 
InSite InSite is offline
 

Member
  
Join Date: Sep 2002
Posts: 10
 

Default

Ignore my previous post - I re-uploaded the categories.php file, and it works

Thanks for a great addition
Reply With Quote
  #34  
Old 04-25-2003, 06:52 PM
 
jeffm jeffm is offline
 

Newbie
  
Join Date: Nov 2002
Location: Geogia (US)
Posts: 9
 

Default

When installed and items are added to the cart, the sub-category listing closes. To continue shopping, one must re-select the main category to re-list the 1st layer of sub-categories. Any idea how to have the first layer remain open?

Thanks
Reply With Quote
  #35  
Old 05-31-2003, 08:57 PM
 
travisc travisc is offline
 

Member
  
Join Date: May 2003
Posts: 22
 

Default works fine on 3.4.1

just install on 3.4.1 and it seems to work until you get to the product detail...
Reply With Quote
  #36  
Old 08-17-2003, 01:41 PM
 
jeffm jeffm is offline
 

Newbie
  
Join Date: Nov 2002
Location: Geogia (US)
Posts: 9
 

Default

Trying to get this category display in the "cart" area. Any ideas? I have had several complaints from customers on being able to continue shopping and this should help.

Added the continue shopping "back" feature, but the category drill down does not return?

Thanks
Reply With Quote
  #37  
Old 08-18-2003, 11:04 PM
 
cjl108 cjl108 is offline
 

Newbie
  
Join Date: Jul 2003
Posts: 4
 

Default

I have been trying this code and derivatives of, yet I am unable to get the code to even recognize the $topcat variable.... is there a place where the smarty templates have to grab the variable via PHP before I can use it in the SMARTY templates? I see the variable being passed inthe url... but i can't use it...

any help would be greatly appreciated...

www.budogear.com/customer

only the last category (missing gif) has sub categories... once you click on that, the sub menus appear, but after you click on the submenu,(in the left column) they no longer appear...
Reply With Quote
  #38  
Old 09-19-2003, 12:02 AM
  enge919's Avatar 
enge919 enge919 is offline
 

Senior Member
  
Join Date: May 2003
Posts: 141
 

Default

Any idea if this will work in 3.4.8?
Reply With Quote
  #39  
Old 09-24-2003, 10:30 AM
 
cbarning cbarning is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Aug 2003
Posts: 38
 

Default X-Cart 3.4.7

I just tried this in X-Cart 3.4.7 and it makes the categories blank. Anybody have a clue? Can anybody make this work for this version number?
Reply With Quote
  #40  
Old 09-24-2003, 10:48 AM
 
cbarning cbarning is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Aug 2003
Posts: 38
 

Default

Is there anybody else doing this that can also show more than one sub-category.
Reply With Quote
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 4 > Dev Questions > Changing design


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:29 PM.

   

 
X-Cart forums © 2001-2020