Follow us on Twitter X-Cart on Facebook Wiki
Shopping cart software Solutions for online shops and malls

Free Deleted Modules appear as disabled in Marketplace
 
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 5 > General questions (X-Cart 5)
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 05-26-2017, 06:42 AM
 
tonerguy tonerguy is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Feb 2015
Posts: 74
 

Default Free Deleted Modules appear as disabled in Marketplace

During an upgrade session from 5.2.2 to 5.3.2.11, i deleted all the free modules to allow the core to upgrade properly after many missed attempts.

Now those free modules which appear in the marketplace - show up as disabled - they are not install in the cart. Tried to redeploy in case it was a cache issue with no luck.

Those modules where the contact us, Webmaster Kit, gotcha, Go Social, XML sitemap,Color Schemes,TinyMCE integration,Add to Cart Popup

I am able to install other modules but those remain un- re-installable and are marked as disabled in the marketplace.


Also the modules search feature in the marketplace - sticks- once you do one search - the results stay the same FOREVER- its sucks.
__________________
5.1.10
Reply With Quote
  #2  
Old 06-13-2017, 05:05 AM
  qualiteam's Avatar 
qualiteam qualiteam is offline
 

X-Guru
  
Join Date: Dec 2010
Posts: 6,373
 

Default Re: Free Deleted Modules appear as disabled in Marketplace

Did you just delete the files? Or did you delete the modules from the backend?

I think for a faster solution you should contact our support staff - they can see what data is wrong in your XC5 database:
https://secure.x-cart.com/
__________________
Alex Solovev,
Qualiteam

---

User manual Video tutorials X-Cart FAQ

You are welcome to press "Thanks" button
if you find this post useful

Click here to learn how to apply patches

X-Cart Extensions
Reply With Quote
  #3  
Old 06-14-2017, 08:59 AM
 
tonerguy tonerguy is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Feb 2015
Posts: 74
 

Default Re: Free Deleted Modules appear as disabled in Marketplace

I uninstalled them from the module menu in the admin section.

Hoping to be able to reinstall them after the upgrade.

And why do show as disabled from the marketplace.
__________________
5.1.10
Reply With Quote
  #4  
Old 06-16-2017, 01:28 AM
  qualiteam's Avatar 
qualiteam qualiteam is offline
 

X-Guru
  
Join Date: Dec 2010
Posts: 6,373
 

Default Re: Free Deleted Modules appear as disabled in Marketplace

I tried to uninstall GoSocial module on my local 5.3.2.11 installation, and the module shows up on the Marketplace tab with the "Install" checkbox.

Please could you upload a screenshot of how it looks for you? Do you mean that you can't tick that checkbox? Or does it display some notice?
__________________
Alex Solovev,
Qualiteam

---

User manual Video tutorials X-Cart FAQ

You are welcome to press "Thanks" button
if you find this post useful

Click here to learn how to apply patches

X-Cart Extensions
Reply With Quote
  #5  
Old 06-16-2017, 08:40 AM
 
tonerguy tonerguy is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Feb 2015
Posts: 74
 

Default Re: Free Deleted Modules appear as disabled in Marketplace

They were not in my cart modules area and in the market place those free modules which appeared- did so as disabled. With no install or undisable button.


Wellthen- I reloaded a back up so I am back down to 5.2.22.

Now the lost modules have reappeared - Good
But they are all disabled( i an re-enable them) and its say either upgrade core (those modules can not be re-enabled) and new version available. - OK

But when I click in either the top orange taskbar button where it says upgrade or click on side upgrade bell icon where it says Updates are available - its say no Upgrade Available after it tries to download the supposedly available upgrades - that's Bad
__________________
5.1.10
Reply With Quote
  #6  
Old 06-21-2017, 10:14 AM
 
tonerguy tonerguy is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Feb 2015
Posts: 74
 

Default Re: Free Deleted Modules appear as disabled in Marketplace

I recently used a backed up database and cart backup- manipulated stuff and gradually got it all back working at 99% - except for the Logo Favicon page - it basically blank and I can not load my logo.

Need a fix for that.
__________________
5.1.10
Reply With Quote
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 5 > General questions (X-Cart 5)


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:37 PM.

   

 
X-Cart forums © 2001-2018