Follow us on Twitter X-Cart on Facebook Wiki
Shopping cart software Solutions for online shops and malls

Refine Filters module released

 
Reply
   X-Cart forums > News and Announcements
 
Thread Tools
  #41  
Old 02-18-2013, 04:15 AM
  ADDISON's Avatar 
ADDISON ADDISON is offline
 

X-Man
  
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,613
 

Default Re: Refine Filters module released

@Vladimir - what about Issue #2 reported today? Will it be fixed too?
__________________
X-Cart Next: Business 5.2 (learning and testing)
X-Cart Classic: Gold and Gold Plus 4.7
Lots of Modules and Customizations
OS in use: Red Hat Enterprise, Fedora, CentOS, Debian, Ubuntu, Linux Mint, Kali Linux
Ideas for Server configuration (basicaly): Nginx/Pound (reverse proxy), Apache/Nginx (webserver), Squid/Varnish (cache server), HHVM or (PHP-FPM + PHP 5.6 + opcache), MariaDB/Percona MySQL Server, Redis (storing sessions)

You can catch my ideas here: http://ideas.x-cart.com
Reply With Quote
  #42  
Old 02-18-2013, 04:45 AM
 
vladimir.gritsenko vladimir.gritsenko is offline
 

X-Cart team
  
Join Date: Aug 2005
Posts: 202
 

Default Re: Refine Filters module released

Quote:
Originally Posted by ADDISON
@Vladimir - what about Issue #2 reported today? Will it be fixed too?

It's the same bug you posted yesterday. It's fixed.
__________________
Sincerely yours,
Vladimir Gritsenko
VP Marketing @ X-Cart
Reply With Quote
  #43  
Old 02-18-2013, 04:48 AM
  ADDISON's Avatar 
ADDISON ADDISON is offline
 

X-Man
  
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,613
 

Default Re: Refine Filters module released

Are you sure? One is about variants of an options, the other one about options in a filter class.
__________________
X-Cart Next: Business 5.2 (learning and testing)
X-Cart Classic: Gold and Gold Plus 4.7
Lots of Modules and Customizations
OS in use: Red Hat Enterprise, Fedora, CentOS, Debian, Ubuntu, Linux Mint, Kali Linux
Ideas for Server configuration (basicaly): Nginx/Pound (reverse proxy), Apache/Nginx (webserver), Squid/Varnish (cache server), HHVM or (PHP-FPM + PHP 5.6 + opcache), MariaDB/Percona MySQL Server, Redis (storing sessions)

You can catch my ideas here: http://ideas.x-cart.com
Reply With Quote
  #44  
Old 02-18-2013, 05:06 AM
 
vladimir.gritsenko vladimir.gritsenko is offline
 

X-Cart team
  
Join Date: Aug 2005
Posts: 202
 

Default Re: Refine Filters module released

Quote:
Originally Posted by ADDISON
Are you sure? One is about variants of an options, the other one about options in a filter class.

The module developer has looked at your bug descriptions once again and confirmed that both bugs have the same origin and that it's fixed. Please check it.
__________________
Sincerely yours,
Vladimir Gritsenko
VP Marketing @ X-Cart
Reply With Quote
  #45  
Old 02-18-2013, 05:09 AM
  ADDISON's Avatar 
ADDISON ADDISON is offline
 

X-Man
  
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,613
 

Default Re: Refine Filters module released

I will, thanks for letting me know.
__________________
X-Cart Next: Business 5.2 (learning and testing)
X-Cart Classic: Gold and Gold Plus 4.7
Lots of Modules and Customizations
OS in use: Red Hat Enterprise, Fedora, CentOS, Debian, Ubuntu, Linux Mint, Kali Linux
Ideas for Server configuration (basicaly): Nginx/Pound (reverse proxy), Apache/Nginx (webserver), Squid/Varnish (cache server), HHVM or (PHP-FPM + PHP 5.6 + opcache), MariaDB/Percona MySQL Server, Redis (storing sessions)

You can catch my ideas here: http://ideas.x-cart.com
Reply With Quote
  #46  
Old 02-18-2013, 12:34 PM
  ADDISON's Avatar 
ADDISON ADDISON is offline
 

X-Man
  
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,613
 

Default Re: Refine Filters module released

>>> ISSUE 3

I uninstalled the previous version, and I installed the new one dated today. Some issue were solved, but I got one more. If you disable Expand feature for a filter, in Front-End nothing happens (Apparel -> Size, skin Light & Lucid 3 Columns). I cleanup the cache store, but nothing happened in good.

I uninstalled this new version and intalled again the previous one. It is working. Something happened in bad between releases of this two versions with Expand feature. It needs an investigation.
__________________
X-Cart Next: Business 5.2 (learning and testing)
X-Cart Classic: Gold and Gold Plus 4.7
Lots of Modules and Customizations
OS in use: Red Hat Enterprise, Fedora, CentOS, Debian, Ubuntu, Linux Mint, Kali Linux
Ideas for Server configuration (basicaly): Nginx/Pound (reverse proxy), Apache/Nginx (webserver), Squid/Varnish (cache server), HHVM or (PHP-FPM + PHP 5.6 + opcache), MariaDB/Percona MySQL Server, Redis (storing sessions)

You can catch my ideas here: http://ideas.x-cart.com
Reply With Quote
  #47  
Old 02-18-2013, 01:09 PM
  ADDISON's Avatar 
ADDISON ADDISON is offline
 

X-Man
  
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,613
 

Default Re: Refine Filters module released

>>> ISSUE 4

I have a product class with 1 option. I add a new option named Decision (option type: Boolean field). I refresh Front-End and I see this filtering option Decision (Yes/No/Doesn't matter).

Then I changed option type to Text field. I refresh the Front-End and surprise (!!), Decision still appears as Yes/No/Doesn't matter. How this can be possible? There is no product to have this option assigned. And this field is not boolean is text. OK, I assigned to a few products data for Decision option (text field). Refreshing the Front-End nothing happening.

This is a bug.

>> UPDATE - I deleted Decision option, but it continues to appear in Front-End. Any idea? Also if I click No it shows there are 2 results, but if I want to see them, the result is zero products.
__________________
X-Cart Next: Business 5.2 (learning and testing)
X-Cart Classic: Gold and Gold Plus 4.7
Lots of Modules and Customizations
OS in use: Red Hat Enterprise, Fedora, CentOS, Debian, Ubuntu, Linux Mint, Kali Linux
Ideas for Server configuration (basicaly): Nginx/Pound (reverse proxy), Apache/Nginx (webserver), Squid/Varnish (cache server), HHVM or (PHP-FPM + PHP 5.6 + opcache), MariaDB/Percona MySQL Server, Redis (storing sessions)

You can catch my ideas here: http://ideas.x-cart.com
Reply With Quote
  #48  
Old 02-20-2013, 01:13 AM
 
vladimir.gritsenko vladimir.gritsenko is offline
 

X-Cart team
  
Join Date: Aug 2005
Posts: 202
 

Default Re: Refine Filters module released

Quote:
Originally Posted by ADDISON
>>> ISSUE 3

I uninstalled the previous version, and I installed the new one dated today. Some issue were solved, but I got one more. If you disable Expand feature for a filter, in Front-End nothing happens (Apparel -> Size, skin Light & Lucid 3 Columns). I cleanup the cache store, but nothing happened in good.

I uninstalled this new version and intalled again the previous one. It is working. Something happened in bad between releases of this two versions with Expand feature. It needs an investigation.

All filter states are stored in your browser session while you navigating the store. Thus to reset it you may either clear cookies or start new browser session or open new incognito window.
__________________
Sincerely yours,
Vladimir Gritsenko
VP Marketing @ X-Cart
Reply With Quote

The following user thanks vladimir.gritsenko for this useful post:
ADDISON (02-20-2013)
  #49  
Old 02-20-2013, 01:17 AM
 
vladimir.gritsenko vladimir.gritsenko is offline
 

X-Cart team
  
Join Date: Aug 2005
Posts: 202
 

Default Re: Refine Filters module released

Quote:
Originally Posted by ADDISON
>>> ISSUE 4

I have a product class with 1 option. I add a new option named Decision (option type: Boolean field). I refresh Front-End and I see this filtering option Decision (Yes/No/Doesn't matter).

Then I changed option type to Text field. I refresh the Front-End and surprise (!!), Decision still appears as Yes/No/Doesn't matter. How this can be possible? There is no product to have this option assigned. And this field is not boolean is text. OK, I assigned to a few products data for Decision option (text field). Refreshing the Front-End nothing happening.

This is a bug.

We have adjusted this.


Quote:
Originally Posted by ADDISON
>> UPDATE - I deleted Decision option, but it continues to appear in Front-End. Any idea? Also if I click No it shows there are 2 results, but if I want to see them, the result is zero products.

And this has been fixed.

Actual module packages are in File Area.
__________________
Sincerely yours,
Vladimir Gritsenko
VP Marketing @ X-Cart
Reply With Quote

The following user thanks vladimir.gritsenko for this useful post:
ADDISON (02-20-2013)
  #50  
Old 02-20-2013, 04:32 AM
  ADDISON's Avatar 
ADDISON ADDISON is offline
 

X-Man
  
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,613
 

Default Re: Refine Filters module released

Let's say as administrator I change some option type. What happens with the Front-End of the visitors? All will have the same issues I reported. I cannot inform them to clear the cookies or start new browser session.

Could this be analyzed and being solved without interfering with visitors?

Quote:
Originally Posted by vladimir.gritsenko
All filter states are stored in your browser session while you navigating the store. Thus to reset it you may either clear cookies or start new browser session or open new incognito window.
__________________
X-Cart Next: Business 5.2 (learning and testing)
X-Cart Classic: Gold and Gold Plus 4.7
Lots of Modules and Customizations
OS in use: Red Hat Enterprise, Fedora, CentOS, Debian, Ubuntu, Linux Mint, Kali Linux
Ideas for Server configuration (basicaly): Nginx/Pound (reverse proxy), Apache/Nginx (webserver), Squid/Varnish (cache server), HHVM or (PHP-FPM + PHP 5.6 + opcache), MariaDB/Percona MySQL Server, Redis (storing sessions)

You can catch my ideas here: http://ideas.x-cart.com
Reply With Quote
Reply
   X-Cart forums > News and Announcements


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:22 PM.

   

 
X-Cart forums © 2001-2020