Follow us on Twitter X-Cart on Facebook Wiki
Shopping cart software Solutions for online shops and malls

Detailed Images Links Broken After HTML Catalog is created

 
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 4 > Dev Questions > Changing design
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-25-2005, 10:40 PM
 
rvargas rvargas is offline
 

Member
  
Join Date: Sep 2004
Location: usa
Posts: 27
 

Default Detailed Images Links Broken After HTML Catalog is created

hi,

my problem is that after I created the HTML Catalog and moved it to the root directory the detailed images links are broken.
when you click on it to see the images it sends a 404 http error.

when I access the pages through the catalog folder they work fine.

does anyone have any solutions for this?

Thanks
Roberto
__________________
Roberto Vargas
computersar.com
X-Cart Gold 4.0.13 Installed On Unix Server
Location: Ca - USA
Reply With Quote
  #2  
Old 01-25-2005, 11:11 PM
 
rvargas rvargas is offline
 

Member
  
Join Date: Sep 2004
Location: usa
Posts: 27
 

Default

I think I found the where the problem is
this is the script created by the html catalog when you click to see a detailed image:

<script>

function viewpic(imageid,imagename,imagex,imagey) {

url = "../view_product_image.php?imageid=" + imageid + "&imagename=" + imagename + "&product=Metallic Plate";

window.open (url, null,"width=" + imagex + ",height=" + imagey + ",left=20,top=20");

}

I think It's just the path to the view_product_image.php file, but How do I fix this???

</script>
__________________
Roberto Vargas
computersar.com
X-Cart Gold 4.0.13 Installed On Unix Server
Location: Ca - USA
Reply With Quote
  #3  
Old 01-26-2005, 05:42 PM
 
aop aop is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Oct 2003
Location: los angeles
Posts: 96
 

Default

I got the same problem. Just upgraded to 4.0.8, generated my first HTML Catalog, but when you click on "Detailed Images" the links are broken ( error 404 ). On the PHP version of my page, the "Detailed Images" are working OK.
Anyone who can help ?
Thanks !!
__________________
www.furniturevision.com
Version 3.2.2 retired
Updated to 4.0.8 - retired
Updated to 4.1.9 - retired
Updated to 4.4
Reply With Quote
  #4  
Old 01-26-2005, 06:10 PM
 
rvargas rvargas is offline
 

Member
  
Join Date: Sep 2004
Location: usa
Posts: 27
 

Default Temp Solution

I modified the links from the original version,
and I found out that it's a problem with the file:

products_images_links.tpl

specifically on this line:

url = "../view_product_image.php?imageid=" + imageid

this is the path for detailed images, if you try to open the from the catalog folder they work fine but if you move the files to the root directory they don't.

What I did is I modified the above line to:

url = "store/view_product_image.php?imageid=" + imageid
(store is my main folder)

saved it, created the catalog, move it to the root folder, and it worked!!!

BUT, you still have to go back to the first path, (../) and upload it because it will not work once they are redirected to the php site.

I hope this helps you.

until someone gives us a better solution to avoid changing the path back and forth
[/b]
__________________
Roberto Vargas
computersar.com
X-Cart Gold 4.0.13 Installed On Unix Server
Location: Ca - USA
Reply With Quote
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 4 > Dev Questions > Changing design


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:49 PM.

   

 
X-Cart forums © 2001-2020