Follow us on Twitter X-Cart on Facebook Wiki
Shopping cart software Solutions for online shops and malls

Newest Products
 
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 4 > Changing and adding new features
 
Thread Tools Search this Thread
  #41  
Old 11-18-2003, 04:30 AM
  carlisleglass's Avatar 
carlisleglass carlisleglass is offline
 

eXpert
  
Join Date: Aug 2003
Location: Carlisle, UK
Posts: 316
 

Default

Works on the latest version of X-Cart. Took me a while to work out that the first couple of steps are not done on the templates but within the main x-cart directory.
__________________
Darren Kierman
Carlisle Glass (http://www.carlisleglass.co.uk/)
... running X-Cart Gold 4.4.5 [unix]
Reply With Quote
  #42  
Old 01-09-2004, 02:44 AM
 
tjeerd tjeerd is offline
 

Newbie
  
Join Date: Aug 2003
Posts: 7
 

Default no thumbnails in 3.5.2

What worked fine in older versions, didn't in version 3.5.2
I'm getting the "no image available" message. In phpMyAdmin, I saw the links are without any backslashes. The product.php page and customer/products.php, show the thumbs just fine.
Reply With Quote
  #43  
Old 03-11-2004, 01:11 AM
 
Jason Brice Jason Brice is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Mar 2003
Location: Christchurch, New Zealand
Posts: 42
 

Default Will this work with 3.5.4?

Hi,

My we get new items in every week (comics) and we'd just like a simple list of them all, in three columns perhaps, on the front page.

Will the mod as it stands accomodate this under 3.5.4?
Reply With Quote
  #44  
Old 03-24-2004, 06:03 AM
  domspe's Avatar 
domspe domspe is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Mar 2004
Location: Sarasota, FL
Posts: 79
 

Default

Quote:
What worked fine in older versions, didn't in version 3.5.2

I'm assuming with this comment, that this mod will not work in 3.5.X

is anyone familiar with the new beast enough to know what would need to be modded to make this oh-so-cool modification work in 3.5.X?
__________________
~jaime*
shop.mpartworks.com
~~~~~~~~~~~~~~
xcart pro 3.5.5
heavily modified
freeBSD 4.8
php 4.3.3
Reply With Quote
  #45  
Old 03-24-2004, 11:42 AM
 
Jason Brice Jason Brice is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Mar 2003
Location: Christchurch, New Zealand
Posts: 42
 

Default

I got it working in 3.5.4 using the instructions provided at the top of this thread and a little tweaking. A lot easier than I excpected!
Reply With Quote
  #46  
Old 04-02-2004, 03:33 PM
 
Emerson Emerson is offline
 

X-Man
  
Join Date: Mar 2004
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,209
 

Default

has anyone gotten this to work on 3.5.5?

Also, is there a way to set it so the last 6 products added are shown regardless of time?

Thanks
__________________
Emerson
Total Server Solutions LLC- Quality X-Cart Hosting
Recommended X-Cart Hosting Provider - US and UK servers
Does your host backup your site? We do EVERY HOUR!!!
Shared Hosting | Managed Cloud | Dedicated Servers
Reply With Quote
  #47  
Old 04-03-2004, 08:56 AM
 
Emerson Emerson is offline
 

X-Man
  
Join Date: Mar 2004
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,209
 

Default

To those of you that want to know, I had this working fine on a 3.5.5 Pro and now I upgraded to 3.5.6 and it also works fine.

__________________
Emerson
Total Server Solutions LLC- Quality X-Cart Hosting
Recommended X-Cart Hosting Provider - US and UK servers
Does your host backup your site? We do EVERY HOUR!!!
Shared Hosting | Managed Cloud | Dedicated Servers
Reply With Quote
  #48  
Old 04-22-2004, 07:40 AM
 
ShopinHK ShopinHK is offline
 

Member
  
Join Date: Mar 2004
Posts: 19
 

Default

Quick question.

How can I disable the buy now button on here? A fair number of my products need optional config (measurements etc) and the mod does not list them. Would rather have them go to the product page and then choose the option from there.

Using 3.5.6 pro.
Reply With Quote
  #49  
Old 04-23-2004, 10:13 PM
 
ShopinHK ShopinHK is offline
 

Member
  
Join Date: Mar 2004
Posts: 19
 

Default

Hi, Any suggestions? Unfortunately, I'm too new to Smarty and the way in which x-cart works to figure this one out.
Reply With Quote
  #50  
Old 06-26-2004, 04:45 PM
 
timbermanr timbermanr is offline
 

Newbie
  
Join Date: Jun 2004
Location: NJ, USA
Posts: 3
 

Default Can this just show Items with Images?

I try to modify the query but I'm not much of an SQL guy..
Wanted to know if there was an easy way to just limit the query to just products with actual thumbnails OTHER than the default??

Thanks!
__________________
Russ Timberman
-------------------
Sys Engineer DTHosting.net
Xcart 3.4.14
Apache2
Php 4.3.3
Mysql 4
Reply With Quote
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 4 > Changing and adding new features


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:30 PM.

   

 
X-Cart forums © 2001-2018