Follow us on Twitter X-Cart on Facebook Wiki
Shopping cart software Solutions for online shops and malls

Lite Interface & 4.5.5 Issue
 
Reply
   X-Cart forums > X-Payments > X-Payments issues & questions
 
Thread Tools
  #11  
Old 03-19-2013, 06:29 AM
 
Nishant Nishant is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
 

Default Re: Lite Interface & 4.5.5 Issue

I was having same issue as described.

Just Change setting in X-Payments.

Change the Interface from Lite -> Xcart, then save.

Then again, Change it from Xcart -> Lite.

Clean your X-cart cache & test. IT works..!!
__________________
Various X-cart Versions...!!
Latest is X-cart 4.7.5
Reply With Quote
  #12  
Old 03-19-2013, 08:09 AM
  Vacman's Avatar 
Vacman Vacman is offline
 

X-Adept
  
Join Date: Sep 2005
Location: Torrance, CA
Posts: 792
 

Default Re: Lite Interface & 4.5.5 Issue

Unfortunately that didn't work either. "IF" I get it to get past the Submit point, it will still go to the blank screen with the CC prompts in the upper left hand corner. And when I check on the X-Payments connector, it unchecks the Lite checkbox.

At this point I am going to wipe the directory and reinstall X-Payments. I will report back.
__________________
Carl Tice

X-Cart 4.6.6
X-Payments 3.0
ReBOOT 3.4.1

PHP 5.6.30
MySQL 5.6.35
Linux 2.6.32-042stab120.18
ionCube PHP Loader v4.7.3
Perl 5.10.1
Reply With Quote
  #13  
Old 03-19-2013, 09:14 AM
  Vacman's Avatar 
Vacman Vacman is offline
 

X-Adept
  
Join Date: Sep 2005
Location: Torrance, CA
Posts: 792
 

Default Re: Lite Interface & 4.5.5 Issue

Well, I reinstalled X-Payments to no avail. The good news is that the error of "Out of stock" seems to have resolved itself.

Still takes me to blank screen with CC input boxes in upper left corner.
__________________
Carl Tice

X-Cart 4.6.6
X-Payments 3.0
ReBOOT 3.4.1

PHP 5.6.30
MySQL 5.6.35
Linux 2.6.32-042stab120.18
ionCube PHP Loader v4.7.3
Perl 5.10.1
Reply With Quote
  #14  
Old 03-19-2013, 10:22 AM
  Toora Designs's Avatar 
Toora Designs Toora Designs is offline
 

eXpert
  
Join Date: Aug 2011
Location: California USA
Posts: 281
 

Default Re: Lite Interface & 4.5.5 Issue

Check your error logs maybe you can get a clue there...
__________________
If you need professional help on your x-cart site or any website.
Feel free to PM me or Skype me to discuss your project.
Reply With Quote
  #15  
Old 03-19-2013, 03:02 PM
  Vacman's Avatar 
Vacman Vacman is offline
 

X-Adept
  
Join Date: Sep 2005
Location: Torrance, CA
Posts: 792
 

Default Re: Lite Interface & 4.5.5 Issue

Error logs are all clear - no clues there. They show the logs being created but no entries after that. Just the same screen. I really am puzzled with this one.

I should mention that if I select the XCart or Default Template that it all does function, I just am trying to get away from leaving the checkout page. All I want it to do is to stay on the same page through the whole checkout process.
Attached Images
File Type: gif ScreenHunter_01 Mar. 19 16.02.gif (4.3 KB, 3 views)
__________________
Carl Tice

X-Cart 4.6.6
X-Payments 3.0
ReBOOT 3.4.1

PHP 5.6.30
MySQL 5.6.35
Linux 2.6.32-042stab120.18
ionCube PHP Loader v4.7.3
Perl 5.10.1
Reply With Quote
  #16  
Old 03-19-2013, 09:37 PM
 
Nishant Nishant is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
 

Default Re: Lite Interface & 4.5.5 Issue

1. Delete all payment methods/ Online stores in X-Payments.
2. Create new Payments methods & Online Stores.

Redeploy the X-Payments Connector in X-cart.

This worked for me.
__________________
Various X-cart Versions...!!
Latest is X-cart 4.7.5
Reply With Quote
  #17  
Old 03-19-2013, 09:41 PM
  Vacman's Avatar 
Vacman Vacman is offline
 

X-Adept
  
Join Date: Sep 2005
Location: Torrance, CA
Posts: 792
 

Default Re: Lite Interface & 4.5.5 Issue

Yeah - That is what I did earlier today. Completely deleted X-Payments - files and directory. Re-download it and did a complete reinstall. The issue with the "Out of stock" problem is not showing up anymore.

In the morning (10:41 PM here in Los Angeles) I am going to uninstall it again and disable X-Payments Connector and try it again.
__________________
Carl Tice

X-Cart 4.6.6
X-Payments 3.0
ReBOOT 3.4.1

PHP 5.6.30
MySQL 5.6.35
Linux 2.6.32-042stab120.18
ionCube PHP Loader v4.7.3
Perl 5.10.1
Reply With Quote
  #18  
Old 04-01-2013, 04:13 AM
  jasonjaques's Avatar 
jasonjaques jasonjaques is offline
 

Member
  
Join Date: Jul 2009
Location: Queensland, Australia
Posts: 11
 

Default Re: Lite Interface & 4.5.5 Issue

@Vacman Hey I did manage to replicate (i dont know how) your fault through one of my various adventures of re-installations of my dev store. I managed to get it going again by selecting down the bottom of Payment Methods Use this payment method for orders with zero total cost. and choosing a different option and hit SET. Also changed the XPayments Position to 0 (Zero) and disabled all other payment methods. and hit APPLY. I dont know which fixed it but then the IFRAME loaded correctly in the OPC (not just saying Xpayments: Method and loading the payment window in the OPC, and and the problem went away. Worth a try, i wasnt expecting to run into the problem, but did so though i would give you and update for something else to try. Sorry writting a bit random, in a hurry.

Jase
Xcart Dev 4.55
__________________
Jase
X-Cart 5.3.5.5
X-Payments 3.1.3

Powered by Espresso Beans from Australian grown coffee
Reply With Quote
  #19  
Old 04-01-2013, 08:27 PM
  Vacman's Avatar 
Vacman Vacman is offline
 

X-Adept
  
Join Date: Sep 2005
Location: Torrance, CA
Posts: 792
 

Default Re: Lite Interface & 4.5.5 Issue

Thanks, but unfortunately that didn't work either. I have now opened a ticket and I WILL keep everyone here posted. Feel free to contribute if anyone else has ideas.
__________________
Carl Tice

X-Cart 4.6.6
X-Payments 3.0
ReBOOT 3.4.1

PHP 5.6.30
MySQL 5.6.35
Linux 2.6.32-042stab120.18
ionCube PHP Loader v4.7.3
Perl 5.10.1
Reply With Quote
  #20  
Old 04-03-2013, 05:48 PM
  jasonjaques's Avatar 
jasonjaques jasonjaques is offline
 

Member
  
Join Date: Jul 2009
Location: Queensland, Australia
Posts: 11
 

Default Re: Lite Interface & 4.5.5 Issue

@Vacman i can replicate your problem with a clean install of 4.5.5, can get it working too, it is something fishy to do with enabling shipping and enabling real time shipping (even if you dont use it) Once enabled i can disable and doesn't break it. Not sure exactly what it is, but it is somehow related to Shipping, I am trying to narrow down what it is and lodge it in the Issue Tracker.
I feel your pain!!!!

Cheers
Jase
X-Cart 4.5.5 (Testing)
X-Payments 1.0.6
X-Mobile 1.3.1 (Testing)
__________________
Jase
X-Cart 5.3.5.5
X-Payments 3.1.3

Powered by Espresso Beans from Australian grown coffee
Reply With Quote
Reply
   X-Cart forums > X-Payments > X-Payments issues & questions


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:30 AM.

   

 
X-Cart forums © 2001-2018