Follow us on Twitter X-Cart on Facebook Wiki
Shopping cart software Solutions for online shops and malls

Post Code move above Country?
 
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 4 > Changing design
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-03-2005, 01:54 AM
 
Freakmode Freakmode is offline
 

X-Adept
  
Join Date: Jun 2003
Location: UK
Posts: 684
 

Default Post Code move above Country?

Hi

Trying to tody up the registration process for our UK site.

I have been messing with the /main/register_billing_address.tpl file but for some reason I can't get the Post Code to move above the Country.

Whenever I try to move it I end up with 2 x country fields !!!!

Anyone eny ideas on what chunk of code I need to change.

Also after removing all of the UK counties I now end up with "Other" as the default field entry. Can I change this too?

THanks
__________________
X-Cart 4.7.7 (Live)
Ultra Template
XCMS
CDSEO
Reply With Quote
  #2  
Old 03-03-2005, 04:45 AM
  pauldodman's Avatar 
pauldodman pauldodman is offline
 

X-Man
  
Join Date: Jul 2003
Location: Spain / UK
Posts: 2,959
 

Default

Hi,

I think someone had a similar problem to which I posted a reply.

http://forum.x-cart.com/viewtopic.php?t=17218&highlight=

I have not heard back, so am not sure how they got on. However, I am guessing that it is not working properly as there are more files involved. I imagine as you are editing what is essentially a form, you are only changing a fraction of it. You would need to edit the php as well that works the form.

My solution is a work around that allows you to use the User Profiles options under General Settings.

Let me know if this gets you moving in the right direction.

Paul Dodman
e-business consultant
Lumino Internet
luminointernet.co.uk
__________________
Paul Dodman
e-business & m-commerce consultant
w: www.luminointernet.com
e: xcart@luminointernet.com

Professional X-Cart help, advice, support and services, specialists in Mobile X-Cart.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-03-2005, 05:01 AM
 
balinor balinor is offline
 

Veteran
  
Join Date: Oct 2003
Location: Connecticut, USA
Posts: 30,253
 

Default

Actually, you don't need to mess with any PHP, you just have to be careful with the {if} statements. The country and state fields are tied to eachother, so you have to be careful not to break the {if}statements with them. Putting the post code between the state and country could break it if you aren't careful.
__________________
Padraic Ryan
Ryan Design Studio
Professional E-Commerce Development
Reply With Quote
  #4  
Old 03-03-2005, 05:36 AM
 
Freakmode Freakmode is offline
 

X-Adept
  
Join Date: Jun 2003
Location: UK
Posts: 684
 

Default

Tell me about it, I have been messing with this little gem for hours.

Anyone else in the UK alredy done this and willing to paste up their solution?
__________________
X-Cart 4.7.7 (Live)
Ultra Template
XCMS
CDSEO
Reply With Quote
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 4 > Changing design


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:55 PM.

   

 
X-Cart forums © 2001-2020