Follow us on Twitter X-Cart on Facebook Wiki
Shopping cart software Solutions for online shops and malls

Cant add address to the register.php page
 
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 4 > Changing and adding new features
 
Thread Tools Search this Thread
  #31  
Old 07-28-2015, 04:48 PM
 
Zizilu Zizilu is offline
 

Member
  
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
 

Default Re: Cant add address to the register.php page

Having same issue.. I want the customer to enter all info needed once (when registering) and not have to enter it again to address book or when checking out. I have login/registration needed to checkout. Would someone please post all procedures needed to solve this issue please
__________________
4.5.5
Reply With Quote
  #32  
Old 07-28-2015, 05:25 PM
  cflsystems's Avatar 
cflsystems cflsystems is offline
 

Veteran
  
Join Date: Apr 2007
Posts: 13,427
 

Default Re: Cant add address to the register.php page

I guess you are looking for something like this - https://www.cflsystems.com/register.php

This requires changes in numerous files both php and tpl types. It is not a simple 1. 2. 3. list....
__________________
Steve Stoyanov
CFLSystems.com
Web Development
Reply With Quote
  #33  
Old 07-28-2015, 05:40 PM
 
Zizilu Zizilu is offline
 

Member
  
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
 

Default Re: Cant add address to the register.php page

Quote:
Originally Posted by cflsystems
I guess you are looking for something like this - https://www.cflsystems.com/register.php

This requires changes in numerous files both php and tpl types. It is not a simple 1. 2. 3. list....

Exactly! And once customers enter this info during registration they wouldn't have to enter it again on checkout right?
Can you list the steps to achieving that please
__________________
4.5.5
Reply With Quote
  #34  
Old 07-28-2015, 09:41 PM
  cflsystems's Avatar 
cflsystems cflsystems is offline
 

Veteran
  
Join Date: Apr 2007
Posts: 13,427
 

Default Re: Cant add address to the register.php page

Yes this is one time info enter and it goes directly in the address book as billing/shipping.
Like I said it is not a simple change here or there. I can integrate it for you but can't list all steps required and codes changes.
__________________
Steve Stoyanov
CFLSystems.com
Web Development
Reply With Quote
  #35  
Old 07-29-2015, 01:09 PM
 
Zizilu Zizilu is offline
 

Member
  
Join Date: Mar 2013
Posts: 26
 

Default Re: Cant add address to the register.php page

Ok how can we do that please?
__________________
4.5.5
Reply With Quote
  #36  
Old 07-30-2015, 06:33 PM
  cflsystems's Avatar 
cflsystems cflsystems is offline
 

Veteran
  
Join Date: Apr 2007
Posts: 13,427
 

Default Re: Cant add address to the register.php page

You can open a ticket here https://www.cflsystems.com/support/ with details and I can give you an estimate for the integration.
__________________
Steve Stoyanov
CFLSystems.com
Web Development
Reply With Quote
  #37  
Old 07-06-2016, 03:53 AM
  ElegantXMods.com's Avatar 
ElegantXMods.com ElegantXMods.com is offline
 

Advanced Member
  
Join Date: Apr 2009
Location: Stirling, UK
Posts: 92
 

Post Re: Cant add address to the register.php page

Hi
as for:
Quote:
Originally Posted by Zizilu
Having same issue.. I want the customer to enter all info needed once (when registering) and not have to enter it again to address book or when checking out. I have login/registration needed to checkout. Would someone please post all procedures needed to solve this issue please

just +1 to what cflsystems say
Quote:
Originally Posted by cflsystems
I guess you are looking for something like this - https://www.cflsystems.com/register.php

This requires changes in numerous files both php and tpl types. It is not a simple 1. 2. 3. list....

meaning if all of the files adjustments done and you are still not getting address book filled then the registration process needs debug.. Maybe you register page's HTML does not have fields like:
HTML Code:
<input type="text" id="b_firstname" name="address_book[b][firstname]" size="32" maxlength="128" value="" autofocus />
and it should be added in order to fix that.. Or another method is to manually create the address book array like:
PHP Code:
$address_book['B'] = array ( 
        
'firstname' => $_POST['firstname'],
        
'lastname' => $_POST['lastname'],
        
'address' => $_POST['no']. ', '$_POST['address-line1'] .', '.$_POST['address-line2'], 
        
'city' => $_POST['city'], 
        
'country' => $_POST['country'], 
        
'zipcode' => $_POST['zip'], 
        
'phone' => $_POST['phone'],
        
'fax' => '',
    ); 
it depends on your store and HTML.
Hope it helps
__________________
John
ElegantXMods.com

QuickOrder AJAX-based search and ordering system now available
giving you complete control over how customers browse and search for your products. Click here for details.
PriceSlider - easily filter categories by price range - only $9.99 - details here

X-Cart 4.1, X-Cart 4.2 on Windows/IIS and Linux/Apache.
Reply With Quote
Reply
   X-Cart forums > X-Cart 4 > Changing and adding new features


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:55 PM.

   

 
X-Cart forums © 2001-2018