View Single Post
  #1  
Old 05-11-2017, 11:24 AM
 
joestern joestern is offline
 

Senior Member
  
Join Date: Apr 2004
Posts: 177
 

Default Cannot recharge card

We are using X-Payments 3.0 and X-cart 4.7.7. We also use PayFlow Pro.

We have no problems with x-payments when a customer places an initial order using a newly-entered credit card.

However, we cannot re-charge the card in any way:
1) We cannot recharge within x-payments.
2) The customer cannot re-use the card within x-cart; if they try, they get the attached error message.
3) We cannot use the x-payments API to recharge using a token.

The error is always "Transaction Failed."

In x-cart, we have saved cards turned on.

I have spoken to PayPal and they tell us the PayFlow account is configured properly. We can recharge cards from within our PayFlow admin. PayFlow supports tokenization.

PayFlow phone rep told us they do not even see the recharge transaction--it's not ever hitting their servers.

This appears to be the error we are getting:

Code:
[11-May-2017 19:19:35 UTC] PHP Notice: Undefined property: XPay_Model_Payment::$getActiveToken in /var/www/html/xpayments/lib/XPay/Module/PayflowPro.php on line 278 [11-May-2017 19:19:35 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getData() on null in /var/www/html/xpayments/lib/XPay/Module/PayflowPro.php:278 Stack trace: #0 /var/www/html/xpayments/lib/XPay/Module/PayflowPro.php(155): XPay_Module_PayflowPro->getInitRequestBody(Object(XPay_Transport_GatewayRequest)) #1 /var/www/html/xpayments/lib/XPay/Core/Module.php(1165): XPay_Module_PayflowPro->getRequest(Object(XPay_Transport_GatewayRequest)) #2 /var/www/html/xpayments/lib/XPay/Model/Base/Module.php(210): XPay_Core_Module->processRequest(Object(XPay_Transport_GatewayRequest)) #3 /var/www/html/xpayments/lib/XPay/Model/Module.php(117): XPay_Model_Base_Module->__call('processRequest', Array) #4 /var/www/html/xpayments/lib/XPay/Model/PaymentConf.php(883): XPay_Model_Module->__call('processRequest', Array) #5 /var/www/html/xpayments/lib/XPay/Model/PaymentConf.php(1004): XPay_Model_PaymentConf->processPaymentProcess(Object(XPay_Transport_GatewayRequest)) #6 /var/www/html/xpayments/lib/XPay/Model/Payment.php(1898): XPay_Model_PaymentConf->processPa in /var/www/html/xpayments/lib/XPay/Module/PayflowPro.php on line 278

If you have any suggestions, we'd greatly appreciate the help.

Thanks!
__________________
X-Cart version 4.7.12
Reply With Quote