X-Cart: shopping cart software

X-Cart forums (https://forum.x-cart.com/index.php)
-   Third Party Add-Ons for X-Cart 4 (https://forum.x-cart.com/forumdisplay.php?f=45)
-   -   X-Cart - reBOOT - Responsive Template (https://forum.x-cart.com/showthread.php?t=66570)

Freakmode 06-04-2015 12:10 AM

Re: X-Cart - reBOOT - Responsive Template
 
With the Social Sharing option on each product the Pinterest button does not show an image when used

elmirage001 06-04-2015 07:39 PM

Re: X-Cart - reBOOT - Responsive Template
 
Quote:

Originally Posted by Freakmode
With the Social Sharing option on each product the Pinterest button does not show an image when used

Try the following

In skin/reboot/custom/product_sharing_buttons.tpl

Change:
Code:

<a class="btn btn-danger ttip_n" title="Pinterest" href="//pinterest.com/pin/create/button/?url={$http_location}/{$canonical_url}&media={$http_location}/image.php?type=T&id={$product.productid}&description={$product.product}" target="_blank">
<i class="fa fa-pinterest"></i>
</a>

To:
Code:

<a class="btn btn-danger ttip_n" title="Pinterest" href="//pinterest.com/pin/create/button/?url={$http_location}{$smarty.server.REQUEST_URI}&media={$product.image_url|amp}&id={$product.productcode}&description={$product.product}" target="_blank">
<i class="fa fa-pinterest"></i>
</a>


If your store is HTTPS see Steve's post http://forum.x-cart.com/showpost.php?p=384126&postcount=13 to set $http_location = $https_location so you don't have to manually change the {$http_location} code in all your templates.

Freakmode 06-05-2015 04:02 AM

Re: X-Cart - reBOOT - Responsive Template
 
Cheers pal, that works really well now.

Bluemonk 06-07-2015 10:43 PM

Re: X-Cart - reBOOT - Responsive Template
 
Is it possible to post a product page video that is not hosted on youtube or vemio? The video is hosted elsewhere and I have the video URL.

Thanks in advance.

Freakmode 06-07-2015 11:57 PM

Re: X-Cart - reBOOT - Responsive Template
 
Phil the fix you did for pagination in our new arrivals can you remember what is was as it also needs to be implemented in "On Sale"

PhilJ 06-08-2015 04:33 AM

Re: X-Cart - reBOOT - Responsive Template
 
Quote:

Is it possible to post a product page video that is not hosted on youtube or vemio? The video is hosted elsewhere and I have the video URL.
Hosted MP4 videos will be possible in v4. For now you'll have to make do with youtube and vimeo.

Quote:

Phil the fix you did for pagination in our new arrivals can you remember what is was as it also needs to be implemented in "On Sale"
skin/reboot/customer/main/pagination.tpl
Code:

{assign var="navigation_script" value="new_arrivals.php"}
and
Code:

{assign var="navigation_script" value="on_sale.php"}
(replace the code in green with your rewritten page names, including forward slashes)

Freakmode 06-08-2015 07:49 AM

Re: X-Cart - reBOOT - Responsive Template
 
Another one Phil. Is there a list of changes between default template and reBoot for structured data markup? We use the CDSEO plugin but its giving lots of errors since the change of template.

kosch 06-17-2015 01:20 PM

Re: X-Cart - reBOOT - Responsive Template
 
This template is looping javascript on every image on the page including the sliders. Is there anyone who knows what is causing this? It's happening on the demo site as well. If I resize the window it takes a few seconds to refresh, too.

tam10 06-23-2015 03:47 PM

Re: X-Cart - reBOOT - Responsive Template
 
What can i do for the site images to load faster?

bullfrog 06-30-2015 07:47 PM

Style lost when "Use speed-up tool for CSS" is checked
 
I have two 4.7.2 sites setup, both with reBOOT 3.5.1. I developed the sites with the "Use speed-up tool for CSS" option in X-Cart admin unchecked because I can use all the nice Firefox tool add-ons during development.

Now that one of the sites has gone live, I checked the speed-up tool box. Style based on the edited theme css file disappeared. In my case I used 02.css. Below is an image link to the before and after site appearance of the live site. I'm not sure if other reBOOT css files are no longer working.

I went to my other development url (zzzzap.com) and the same is happening there.

Does anyone have experience with this? Any advice about what I can do to use CSS minifying after the site is live? Thanks.

http://croakcity.com/use_of_speedup_tool.jpg


All times are GMT -8. The time now is 02:14 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.