X-Cart: shopping cart software

X-Cart forums (https://forum.x-cart.com/index.php)
-   X-Payments issues & questions (https://forum.x-cart.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Can't apply configuration bundle after moving server (https://forum.x-cart.com/showthread.php?t=76057)

Stizerg 03-02-2018 10:09 PM

Can't apply configuration bundle after moving server
 
hi all,

We moved to a new server last week and now I can't deploy a configuration bundle. Everything worked fine on old server. The new server has similar settings and guys from support couldn't find any difference.
I get this error:
Code:

Warning: Test transaction failed. Please check the X-Payment Connector settings and try again. If all options is ok review your X-Payments settings and make sure you have properly defined shopping cart properties.

From log files:
Code:

[03-Mar-2018 16:52:50] xpay_connector message:
    Response is not decrypted (Error: Can not decrypt chunk)
Request URI: /admin/xpc_admin.php
Backtrace:
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:2335
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:2003
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:1436
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:3064
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_admin.php:111
/home/angelsd1/public_html/admin/xpc_admin.php:84

-------------------------------------------------
[03-Mar-2018 16:52:50] xpay_connector message:
    X-Payments version is not supported.
Request URI: /admin/xpc_admin.php
Backtrace:
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:2335
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:2061
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:2043
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:1456
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:3064
/home/angelsd1/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_admin.php:111
/home/angelsd1/public_html/admin/xpc_admin.php:84
-------------------------------------------------


Looking at this log I would say connector can't decrypt what x-payments sends, but why ...

I already checked everything I could think about.
I have latest connector installed and X-Payments 3.1.1
Any help please

ambal 03-03-2018 02:03 AM

Re: Can't apply configuration bundle after moving server
 
Hi Stizerg,

Make sure your new X-Cart and X-Payments hosts support TLS 1.2 (for PHP, too).

Stizerg 03-03-2018 04:20 AM

Re: Can't apply configuration bundle after moving server
 
It looks like it does
_SERVER["SSL_PROTOCOL"] TLSv1.2


All times are GMT -8. The time now is 12:28 PM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.