X-Cart: shopping cart software

X-Cart forums (https://forum.x-cart.com/index.php)
-   Dev Questions (X-Cart 5) (https://forum.x-cart.com/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Upgrade to 5.2 fails (https://forum.x-cart.com/showthread.php?t=71702)

Burt 03-26-2015 04:50 AM

Upgrade to 5.2 fails
 
We ran the upgrade for xcart 5 and now it is broken. This is the error message. No way of getting to the admin to try and sort.


==> php_errors.log.2015-03-26.php <==
[26-Mar-2015 13:23:01] Error (code: 1): Call to a member function log() on a non-object
Server API: litespeed;
Request method: GET;
URI: /;
Backtrace:
#0 Includes\ErrorHandler::logInfo(Call to a member function log() on a non-object, 1) called at [/home/xxxxx/public_html/xxxxxxxxxxxxxxx/Includes/ErrorHandler.php:327]
#1 Includes\ErrorHandler::handleError(Array ([type] => 1,[message] => Call to a member function log() on a non-object,[file] => /home/xxxxx/public_html/xxxxxxxxxxxx.co.uk/var/run/classes/XLite/Logger.php,[line] => 211)) called at [/home/xxxxx/public_html/xxxxxxxxxxxxx/Includes/ErrorHandler.php:312]
#2 Includes\ErrorHandler::shutdown()



==> xlite.log.2015-03-26.php <==
<?php die(1); ?>

xim 03-26-2015 05:27 AM

Re: website broken after upgrade
 
Please try to drop the cart cache manually and then re-create it. Please follow these instruction:

http://kb.x-cart.com/display/XDD/What+to+do+if+you+cannot+access+your+store+and+it+ says+we+are+deploying+new+changes

xim 03-26-2015 05:31 AM

Re: website broken after upgrade
 
And let us know the results, please

skit 03-26-2015 06:50 AM

Upgrade to 5.2 fails
 
I am getting this error.
Internal error. Contact the site administrator.

There is no css formatting showing and it all worked fine in 5.1.11.

Any ideas? I am using a custom module/skin

RichieRich 03-26-2015 08:19 AM

Re: Meet X-Cart 5.2.2 STABLE
 
Going from 5.1.11 to 5.2.2;

Quote:

Deploying store [step 5 of 12], please wait...

Run the "Doctrine_Plugin_UpdateSchema" plugin...
Error
ERROR: "0" (code N/A)

An exception occurred while executing 'ALTER TABLE x5_banners CHANGE id id INT AUTO_INCREMENT NOT NULL, CHANGE enabled enabled TINYINT(1) NOT NULL, CHANGE home_page home_page TINYINT(1) NOT NULL, CHANGE secondary_pages secondary_pages TINYINT(1) NOT NULL, CHANGE navigation navigation TINYINT(1) NOT NULL, CHANGE arrows arrows TINYINT(1) NOT NULL': SQLSTATE[HY000]: General error: 1025 Error on rename of './dbXXX/#sql-1c35_b9abd' to './dbXXX/x5_banners' (errno: 150)

Burt 03-26-2015 08:49 AM

Re: website broken after upgrade
 
Thanks for the quick reply. Tried both methods but did not work. Site is broken. No idea how to restore it now.

tony1100 03-26-2015 08:51 AM

upgrade to 5.2 error
 
When trying to upgrade 5.2, store get stuck on building caching step 3.

any idea?

tony1100 03-26-2015 10:26 AM

Re: upgrade to 5.2 error
 
figure it out. disable all module, and after upgrade then enable module one by one. very frustating

tony1100 03-26-2015 10:30 AM

Re: Getting front end error after 5.2 upgrade
 
have you try to drop cache and rebuild cache? I was upgrade to 5.2, so frustrating, lots of info missing. still trying to make site back to normal

xim 03-26-2015 01:17 PM

Re: website broken after upgrade
 
Please, post the ticket under your help desk account, attach the logs and provide us with access info.

Did you make a backup before start to upgrade the store?


All times are GMT -8. The time now is 03:46 PM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.