X-Cart: shopping cart software

X-Cart forums (https://forum.x-cart.com/index.php)
-   X-Payments issues & questions (https://forum.x-cart.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   X-Payments Connector - Response not valid. Check Logs (https://forum.x-cart.com/showthread.php?t=70261)

apkkmi 10-16-2014 02:28 PM

X-Payments Connector - Response not valid. Check Logs
 
We are on X-Cart 4.6.3 with X-Payments 1.0.6.

Our xpayments connector seems to have stopped working. At the cart the customer sees this message instead of the usual credit card form fields.

Internal error (Response is not valid.<br />Check logs.)

This is the same message we get when we test the module in the X-Cart admin area. This is what the logs are saying:

[16-Oct-2014 13:28:46] xpay_connector message:
Response is not valid.
Response headers: ''
Response:
Request URI: /payment/payment_cc.php
Backtrace:
/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:1993
/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:1651
/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:372
/payment/cc_xpc.php:389
/payment/payment_cc.php:351

I've updated the encryption keys with the X-Payments backend and redeployed. This did not change anything. I've searched the forums and found what sounded like similar issues but nothing has worked.

Anyone know what could cause blank response headers?

thomasg 10-17-2014 01:09 AM

Re: X-Payments Connector - Response not valid. Check Logs
 
I have the same issue Xcart version 4.5.5

ambal 10-17-2014 04:30 AM

Re: X-Payments Connector - Response not valid. Check Logs
 
Hi Everyone,

I see you both use X-Payments Enterprise/Downloadable licenses.

Most likely your hosting disabled SSLv3 due to POODLE - see https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-protect-your-server-against-the-poodle-sslv3-vulnerability

Your version of X-Cart connector for X-Payments may require SSLv3 and that's why it stopped working all of sudden.

We are preparing a newsletter about what to do. Please stay tuned and I will post an update shortly today.

ambal 10-17-2014 05:59 AM

Re: X-Payments Connector - Response not valid. Check Logs
 
See http://forum.x-cart.com/showthread.php?t=70268

rct 10-17-2014 09:41 AM

Re: X-Payments Connector - Response not valid. Check Logs
 
I am using X-cart v.4.4.5, using 2.1.1 x-payment.
We tried to update the x-payment-connector, however it is not working.

Error:
[17-Oct-2014 09:08:27] (shop: 17-Oct-2014 09:08:27) xpay_connector message:
Response is not valid.
Response headers: ''
Response:
Request URI: /admin/xpc_admin.php
Backtrace:
17-Oct-2014 09:08:27] (shop: 17-Oct-2014 09:08:27) xpay_connector message:
Response is not valid.
Response headers: ''
Response:
Request URI: /admin/xpc_admin.php
Backtrace:
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:2127
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:1774
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:1231
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:2999
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_admin.php:111
/home/xxx/public_html/admin/xpc_admin.php:84
-------------------------------------------------
[17-Oct-2014 09:08:27] (shop: 17-Oct-2014 09:08:27) xpay_connector message:
Internal error.
Request URI: /admin/xpc_admin.php
Backtrace:
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:2127
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:1867
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:1820
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:1251
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_func.php:2999
/home/xxx/public_html/modules/XPayments_Connector/xpc_admin.php:111
/home/xxx/public_html/admin/xpc_admin.php:84


Also at the x-cart admin backend, after we input the configuration bundle and click on deploy, it will loop back to the welcome#xpc-tabs-payment-methods , hence we have NO IDEA if it is working or not.

Does anyone can help?

ambal 10-17-2014 09:42 AM

Re: X-Payments Connector - Response not valid. Check Logs
 
See my above posts and links

apkkmi 10-17-2014 09:50 AM

Re: X-Payments Connector - Response not valid. Check Logs
 
The issue seems to have been the SSLv3 disabling due to POODLE.

The patch provided here worked.

Thanks

Quote:

Originally Posted by ambal



All times are GMT -8. The time now is 08:50 PM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.